Aktiviteter, Nyheter

Sommerleir i Ulvik

STED:    ULVIK I HARDANGER
START: TORSDAG 29. JULI
Første fellesaktivitet starter kl. 18.00. Innsjekk fra kl. 17.00

SLUTT:  SØNDAG 1. AUGUST
Leiren avsluttes med felles middag og premieutdeling ca.  kl.16.30

Ulvik ligger innerst i Hardangerfjorden, ca 2 timers kjøring fra Bergen og 5 timer med bil fra Stavanger. Med offentlig transport fra Bergen eller Oslo, går det tog til Voss og buss derfra til Ulvik.

PRIS OG PÅMELDING FOR FEKTERE

Leiren koster kr. 800 per fekter. Det dekker alle utgifter fra torsdag til søndag. Reise er ikke inkludert.

Påmelding via linken bit.ly/ulvik2021

Bindende påmelding. Hvis leiren må avlyses pga. Corona-situasjonen, refunderes påmeldingsavgiften minus adm.gebyr.

PÅMELDINGSFRIST 1. JULI 2021

Endelig kan vi dra tilbake på fekteleir til vakre Ulvik. Denne perlen innerst i Hardangerfjorden er en perfekt ramme for sommerleir. Her har vi gode treningsfasiliteter innendørs, stor plass utendørs, kort vei til både strand, fjell og er i trygge omgivelser.

Etter nok et annerledes år – uten stevner og flere ufrivillige pauser i den organiserte treningen – tror vi årets leir blir ekstra viktig! På leiren blir det både trening og sosialt. Her treffer man gamle og nye venner på tvers av vestlandsklubbene i Stavanger og Bergen.  

Vi har med oss et solid team med dyktige trenere, slik at fekterne kan trene parallelt etter sitt nivå. De yngste kombinerer fekting med lek og moro, mens de eldste og mest erfarne kan legge et godt grunnlag for forhåpentligvis en ny, «normal» sesong med stevner. Slik er det rom for å bli med, enten man er erfaren eller om man er en mer fersk fekter.

På sommerleiren tar vi både i bruk den flotte flerbrukshallen til Brakanes skule, samfunnshuset Elvatun og omgivelsene rundt. Lørdagen brukes i hovedsak til aktivitet ute, før vi har den tradisjonelle grillaftenen for barn og voksne på kvelden.

Alle fekterne bor på Brakanes skule, i klasserom fordelt på kjønn og alder. Både voksne og barn spiser alle måltider sammen.

Søndagen avsluttes med Ulvik Cup. Da tar vi ut det som er igjen av krefter i en konkurranse mellom nye og gamle venner. Etter konkurransen avsluttes leiren med et godt måltid med påfølgende premieutdeling til alle.

Vi sees på årets kjekkeste fekteleir – torsdag 29. juli til søndag 1. august