Minneord

Minneord: Kjell Otto Moe

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at Kjell Otto Moe har gått bort. Kjell Otto startet sin fektekarriere i Bergens Fekteklubb i 1967. Med sitt unike talent så vel teknisk som fysisk ble han raskt en av Norges beste fektere på 1970-tallet. Kjell Otto representerte Norge under OL 1976 i Montreal samt diverse verdensmesterskap for junior og senior med en rekke fremragende plasseringer.
Kjell Otto var en viktig del av Bergens-bølgen i Norsk fekting, – som førte til at fektere fra Bergen dominerte Norsk fekting på 70- og 80-tallet.
Ved siden av fektingen var Kjell Otto sterkt engasjert i kristelig arbeid. Relativt tidlig i sin fektekarriere følte Kjell Otto at fektingen gikk på bekostning av det engasjementet han hadde for dette arbeidet. Til slutt så han ikke noen annen mulighet enn å legge kården på hyllen for å bruke mere tid på sin tro.

Med sin positive personlighet ,sitt smil og latter satte Kjell Otto preg på oss alle som var en del hans miljø , og som vi alltid vil huske ham for.

Vi lyser fred over Kjell Otto Moe sitt minne.

Bjørn Faye og Bård Vonen