Resultater, Resultater 2023

Medaljefangst på hjemmebane

Bergensjentene sikret seg alle medaljene i U17-klassen i Bergen Cup.

Siste helg i november gikk Bergen Cup av stabelen, og det ble medaljer i flere klasser.

Bergensjentene sikret seg alle medaljene i U17 med gull til Liv Marhaug, sølv til Kristina Osharova og bronse til Ada -Sofie Gildernes og Vlada Osharova, mens Julius Edelmann sikret seg bronse i U17-klassen for herre.

For Liv Marhaug var det andre gullmedaljen, etter seieren i U15-klassen. Vilde Tengesdal stakk også av med seieren i U20-klassen for damer, mens Vlada Osharova, Lujainah Daar og Philip Sæle-Meyer fikk bronse i henholdsvis U20 og U15.

I tillegg til den flotte innsatsen fra alle i U13-klassene, ble det gull til Lujainah og bronse til Adrian og Nadja.

Takk til fektere, trenere, dommere, sekretariat og stab for deltakelse på Bergen Cup 2023!