Aktiviteter, Nyheter

Bli med på sommerleir!

Påmeldingen til årets fekteleir i Ulvik torsdag 4. til søndag 7. august er nå åpen.

Vi teller ned til årets fekteleir i vakre Ulvik. På sommerleiren innerst i Hardangerfjorden har vi gode treningsfasiliteter innendørs, stor plass utendørs, kort vei til både strand, fjell og trygge omgivelser.

Her treffer man gamle og nye venner på tvers av vestlandsklubbene i Stavanger og Bergen – og det blir en kombinasjon av trening og sosialt.

Vi har med oss et solid team med dyktige trenere, slik at fekterne kan trene parallelt etter sitt nivå. De yngste kombinerer fekting med lek og moro, mens de eldste og mest erfarne kan legge et godt grunnlag for forhåpentligvis en ny, «normal» sesong med stevner. Slik er det rom for å bli med, enten man er erfaren eller om man er en mer fersk fekter.

På sommerleiren tar vi både i bruk den flotte flerbrukshallen til Brakanes skule, samfunnshuset Elvatun og omgivelsene rundt. Lørdagen brukes i hovedsak til aktivitet ute, før vi har den tradisjonelle grillaftenen for barn og voksne på kvelden.

Alle fekterne bor på Brakanes skule, i klasserom fordelt på kjønn og alder. Både voksne og barn spiser alle måltider sammen.

Man kan reise på leiren både med og uten foreldre, men vi ønsker at fektere opp til 10 år skal ha med seg en voksen.

Søndagen avsluttes med Ulvik Cup. Da tar vi ut det som er igjen av krefter i en konkurranse mellom nye og gamle venner. Etter konkurransen avsluttes leiren med et godt måltid med påfølgende premieutdeling til alle.

Vi sees på årets kjekkeste fekteleir – torsdag 4. til søndag 7. august!
Meld deg på via bit.ly/ulvik2022