Nyheter

Fire dager med fekteglede

25 fektere og to trenere fra Bergens Fekteklubb og Stavanger Fekteklubb utnyttet høstferien til å få fire intense dager med trening, fekting og lagbygging.

Regional treningssamling gikk av stabelen i Bergen, med mulighet til å møte nye motstandere og få nye venner, lære noe nytt og terpe på det man kan. Fra torsdag til søndag var det full fart, lange dager og mye gøy.

I løpet av de travle dagene ga Matthieu Bulteau fra Stavanger Fekteklubb og Vitaliy Ageev fra Bergens Gekteklubb fekterne stadig nye utfordringer, varierte oppgaver og mye trening. Fekterne fikk brynt seg på taktikk, slitt seg godt ut, men også testet en rekke ulike øvelser.

Friskuser
Gjennom slike intense dager, trengs det noen gode avbrekk og variasjon. Å skifte gymsalen ut med frisk fjelluft gjør også godt. Med hele gjengen opp Ulriken fikk alle kjent at pulsen økte og på AdoArena kunne slitne muskler lindres litt i svømmeanlegget.

Spille hverandre gode
Ingen kan bli god alene. Derfor er det viktig å bygge lag for å spille hverandre god. Og det kan man gjøre på flere måter.

Fire konkurrerende lag ble sendt inn på Fangene på Fortet. Hvert lag ble testet på taktikk og fysikk i de forskjellige oppgavene som skulle løses. Perfekte samarbeidsoppgaver for konkurranseivrige fektere.

Hjelpekorpset
Uten mat og drikke, duger fekteren ikke. Kjøkkengjengen stod på for å holde energinivået oppe hos gjengen på treningssamlingen. Med et lite hjelpekorps av foreldre, ble det laget en fin ramme for leiren, med alt som kreves av matlaging, servering, logistikk og transport.

Takk til trenere, fektere og foreldre fra Bergen og Stavanger for en fin fekteleir. Vi ser frem til neste regionale treningssamling med fekterne fra Vestlandet.

Trenerduoen Matthieu Bulteau fra Stavanger FK og Vitalyi Ageev fra Bergens FK
Gode pauser med deilig energipåfyll
Frisk fjelluft er godt etter mange timer i fektesalen