Nyheter

Klar for årets sommerleir

Torsdag 6. august braker det løs på «Huglo 2020» med fektere fra Bergen til Stavanger. Da er det duket for årets sommerleir.

Treningsleiren er innledningen på høstsesongen, og en super kick off etter en lang sommer og en svært annerledes vår. I over 20 år har Bergens Fekteklubb arrangert sommerleir, men i år er nok leiren viktigere enn noengang, da vårens treninger og arrangementer ble brått avbrutt av Covid19-pandemien.

På grunn av korona, har leiren også måtte flytte fra Ulvik i Hardangerfjorden, til øya Huglo, sør for Bergen. Dette er fortsatt et perfekt sted når Stavanger og Bergens Fekteklubb samles på felles sommerleir. Midt mellom de to klubbene, har vi treningsfasciliteter innendørs, vakre omgivelser utendørs, samt kort vei til badestrand og natur.

Huglo er en liten, trygg øy, drøye 2 timers kjøretur fra Bergen hvor alle kjenner alle. Her benytter vi det gamle skolehuset for overnatting og trening, og samles på ungdomshuset for å spise både frokost, varm lunsj og middag sammen.

Vi gleder oss til fire dager med fekting, bading, trening, grillkveld, lek, tur og få nye venner.

Alle foto: Ellen Marie Nordtveit