Nyheter, Resultater, Resultater 2019

Bergen Cup 2019

7-8 desember i Haukelandahallen

resultatene fra Bergen Cup

Se hva BA har skrevet om Vilde i «Ungsporten»

Tomas Geitung vant seniorklassen for fjerde år på rad, – og fikk følge på pallen av klubbkameratene Welat Westrheim og Brage Dyrseth. Tomas tok søvmedaljen i juniorklassen etter tap for Markus Vokes Brobakken (Njård Fekting) i finalen.

Vilde Tengesdal vant kadettklassen for jenter (U17), etter seier over klubbvenninnen Jiayi Wen, og tok delt tredjeplass i seniorklassen, – her kom Jiayie på femteplass. I tilllegg delte Vilde og Jiaye tredjeplassen i juniorklassen (U20)

Julius Edelmann tok sølvmedaljen i U13 gutter, mens Signe Brügger tok sølvmedalje i jentenes U13 konkurranse. Her fulgte Ada Sofie Gildernes og Stella Sandin opp med å dele tredjeplassen.

Totalt tok fekterne fra Bergen 16 av 40 medaljer.