Resultater, Resultater 2009 og før

VM Senior 2009

Italia best etter sterk russisk innsats i de individuelle konkurransene.

Etter de seks individuelle  øvelsene hadde Russland tatt tre gullmedaljer, derav begge på kårde. På tross av det ble Italia beste nasjon med hele fire gullmedaljer.

Norge deltok kun på kårde menn, og det var en skuffelse at det kun var Bartosz Piasecki som fektet seg inn blant de 64 beste. Der tapte Bartosz første kamp mot Paris Inostroza fra Chile og endte dermed som nummer 43.

Bartosz hadde 4 seire på 5 kamper og var ranket på delt 33 plass, Sturla hadde tre seire på fem kamper og var ranket som nummer 72, Fredrikk hadde  tre seire på seks kamper og var ranket som nummer 80 mens Aleksandr hadde to seire på seks kamper og var ranket som nummer 116.

Bartosz sto over første kamp i kvalifiseringen til siste 64, og vant deretter den avgjørende kamper mot SIR Guray fra Tyrkia med 15-13

Fredrik vant første kamp mot Deyan Dobrev fra Bulgaria klart med 15-5, men tapte deretter5-6 i sudden death for Arwin Kardolus fra Nederland.

Sturla vant også første kamp klart, – 15-5 over Andrew Fenwich fra Irland, men tapte deretter 8-15 for Martin Schmitt fra Tyskland.

Aleksandr vant første kamp mot kanadiske Igor Gantevich 15-5, men tapte deretter 9-15 for engelskmannen Thomas Cadman

 

Kårde lag menn

Norge var to støt fra å komme til kvartfinalen i VM, etter å ha tapt åttendedelsfinalen 43-45 for Italia. Til slutt endte Norge som nummer 12, etter å ha vunnet over Russland, for så å tape for Estland og Spania.

Meget godt resultat, som altså var i nærheten av å bli sensasjonelt godt.

 

Kårde lag kvinner

Italias kvinner vant lagkonkurransen med finaleseier over Polen. De svenske jentene endte på en litt skuffende 14. plass.