Informasjon

Vil du lære å fekte som Bartosz?

Store deler av Norges sportsinteresserte befolkning fulgte Bartosz Piaseckis vei frem til et fantastisk OL-sølv. Etter aktiviteten på nettet å dømme, har mange fått øynene opp for denne fantastiske idretten som Bartosz representerer.

Fekting er en idrett som passer for gutter og jenter, menn og kvinneri alle aldre. Bergens fekteklubb tar i mot nye fektere fra 7-8 år og oppover. Ungdommer og voksne er også velkommen. Vi trener i Haukelandshallen .

Vi har trening for barn  onsda2012-08-02 10.35.58ger og torsdager fra 18.00 til 19.30. Man kan i utgangspunktet velge den dagen som passer best, men vi prøver å samle noen grupper på bestemte dager (De yngste en dag. Jentene en dag). Det er en stor fordel om vi får en mail før dere kommer første gangen.

Voksne og ungdommer (fra ca. 13-14 år) trener tirsdager, onsdager og torsdager fra klokken 19.30, og fredager fra klokken 17.00-19.00. Også de kan velge den eller de dagene som passer best. Det er også her en stor fordel om vi får en mail før dere kommer første gangen, slik at vi er sikker på at vi har god voksendekning når det kommer nye fektere.

Ta kontakt på mail: info@bergensfekteklubb.org

Bergens fekteklubb gratulerer Bartosz med en fantastisk prestasjon under OL

 

 

Se video av den spennende semifinalen her

Comments are Closed

Theme by Anders Norén