Nyheter

Vil du begynne å fekte?

Vi har trening for nybegynnere i alderen 7-13 år tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.00 – 19.30.

Eldr2012-08-02 10.35.58nybegynnere kan komme tirsdag, onsdag eller torsdag kl. 19.30.

Dersom du er nybegynner ta gjerne kontakt med oss på forhånd på info@bergensfekteklubb.org,  slik at vi kan hjelpe dere med å finne den mest passende dag og gruppe.


Fekting er en kjempegøy idrett som passer for folk i alle aldre. Bergens Fekteklubb tar i mot alle som har lyst til å prøve fekting. Om du er 7 år eller 70, er dette en idrett som alle kan begynne med.

Treningstider i Bergens Fekteklubb

Hva koster det å fekte i Bergens Fekteklubb

Bergens Fekteklubb tar i mot nybegynnere hele året. Har du lyst til å prøve, sender du oss bare en mail (info@bergensfekteklubb.org). Så ordner vi  at du får den nødvendige innføringen i sporten, slik at du får en opplevelse av hva det dreier seg om. Ta kontakt i dag, så er du fekter før du aner.

Lær mer om fekting!