Aktiviteter, Nyheter

Ulvik sommerleir 2017

Har du ikke meldt deg på? Det er ikke for seint!

Årets sommerleir finner sted fra torsdag 10. august til søndag 13. august, og er en sportslig og sosial begivenhet for fektere fra flere klubber.

Leiren fungerer som en innledning på høstsesongen, og er en super kick off etter en lang sommer.

Bergens Fekteklubb har arrangert fekteleir i Ulvik i ca. 20 år og har sterk tilknytning til denne nydelige bygden. Vi oppfordrer derfor foreldre og søsken til også å tilbringe disse dagene i Ulvik.

Praktisk informasjon

Siden fekterne bor på skolen, må de ha liggeunderlag/luftmadrass og sovepose el. Mange savner gjerne en liten hodepute når de skal sove. Nok treningstøy og håndkle må også være med. I tillegg må alle ha med det viktigste av alt. Nemlig alt nødvendig fekteutstyr. Hvis noen trenger å låne noe fra klubben, så gi beskjed i god tid (helst før
ferien). Oppvarmingen og noen aktiviteter foregår ute. Det er derfor viktig å ta med utesko. Det gjelder også med tanke på fjellturen (joggesko går greit hvis værutsiktene er bra og det ikke regner for mye før leiren).

Alle måltider er inkludert i leiren. Det er allikevel greit å ha med litt lommepenger til små turer på butikken.

Siden et av hoved målene med leiren er å styrke vennskapet mellom fekterne, er det viktig at de faktisk snakker sammen. Vi ønsker derfor at PCer og digitale spill blir liggende hjemme, og at telefonen bare brukes til å snakke i, når man trenger det.

Påmelding

Prisen for årets leir er 1500 kroner. Og dekker alle fekternes
utgifter i Ulvik. Foresatte og søsken som vil spise sammen med fekterne betaler bare for dette.

Påmelding og eventuelle spørsmål sendes til Bård på følgende
e-post. bvo@statoil.com eller på telefon: 906 10 887